ÖNLİSANS : | |
---|---|
1 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ASP - 105 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Saati :2 |
2 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ASP -101 Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Saati :2 |
3 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ASP – 209 Gıda Kontrol Mevzuatı, Saati :2 |
4 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : MYO – 490 İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :30 |
5 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : PSP – 104 Hamur Teknikleri ve Fermantasyon Teknolojisi, Saati :3 |
6 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : PSP – 314 Kafe Ve Pastane Yönetimi, Saati :3 |
7 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : PSP- 103 Gıda Mevzuatı ve Gıda Katkı Maddeleri, Saati :3 |
8 | Yil :2023-2024 , Dil : İngilizce , Adı : MYO 291 Mesleki İngilizce I, Saati :3 |
9 | Yil :2023-2024 , Dil : İngilizce , Adı : MYO 292 Mesleki İngilizce II, Saati :3 |
10 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : ASP - 105 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Saati :2 |
11 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : ASP – 209 Gıda Kontrol Mevzuatı, Saati :2 |
12 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : BSD -268 Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Saati :2 |
13 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : BSD – 360 Hazır Yemek Üretimi ve Organizasyonu, Saati :2 |
14 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : MYO – 490 İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :30 |
15 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : ASP - 105 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Saati :2 |
16 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : ASP -101 Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Saati :2 |
17 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : ASP – 209 Gıda Kontrol Mevzuatı, Saati :2 |
18 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : BSD – 360 Hazır Yemek Üretimi ve Organizasyonu, Saati :2 |
19 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : MYO – 490 İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :30 |
LİSANS : | |
---|---|
1 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GMS- 319 Gıda Katkı Maddeleri, Saati :3 |
2 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GMS 403 - Süt ve Süt Ürünleri, Saati :4 |
3 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GMS- 108 Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Saati :3 |
4 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GMS- 319 Gıda Katkı Maddeleri, Saati :3 |
5 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : GMS 403 - Süt ve Süt Ürünleri, Saati :4 |
İletişim
ayilmazcan@subu.edu.tr(264) 295 3437