Loading

Öğr. Gör.

Arzu ÖZEL YILMAZCAN

Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İletişim

ayilmazcan@subu.edu.tr

(264) 295 3437

Güncellenme Tarihi : 21-11-2024 14:23

ÖNLİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ASP - 105 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Saati :2
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ASP -101 Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Saati :2
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ASP – 209 Gıda Kontrol Mevzuatı, Saati :2
4
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : MYO – 490 İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :30
5
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : PSP – 104 Hamur Teknikleri ve Fermantasyon Teknolojisi, Saati :3
6
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : PSP – 314 Kafe Ve Pastane Yönetimi, Saati :3
7
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : PSP- 103 Gıda Mevzuatı ve Gıda Katkı Maddeleri, Saati :3
8
Yil :2023-2024 , Dil : İngilizce , Adı : MYO 291 Mesleki İngilizce I, Saati :3
9
Yil :2023-2024 , Dil : İngilizce , Adı : MYO 292 Mesleki İngilizce II, Saati :3
10
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : ASP - 105 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Saati :2
11
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : ASP – 209 Gıda Kontrol Mevzuatı, Saati :2
12
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : BSD -268 Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Saati :2
13
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : BSD – 360 Hazır Yemek Üretimi ve Organizasyonu, Saati :2
14
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : MYO – 490 İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :30
15
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : ASP - 105 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Saati :2
16
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : ASP -101 Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Saati :2
17
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : ASP – 209 Gıda Kontrol Mevzuatı, Saati :2
18
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : BSD – 360 Hazır Yemek Üretimi ve Organizasyonu, Saati :2
19
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : MYO – 490 İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :30
LİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GMS- 319 Gıda Katkı Maddeleri, Saati :3
2
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GMS 403 - Süt ve Süt Ürünleri, Saati :4
3
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GMS- 108 Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Saati :3
4
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GMS- 319 Gıda Katkı Maddeleri, Saati :3
5
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : GMS 403 - Süt ve Süt Ürünleri, Saati :4
ÜYELİKLER :
1
ASEE New Engineering Educators - Üye - -
2
Ege Food Engineers - Üye - -
3
Quality Management Professional in Turkey - Üye - -
4
The International Alliance for Acceleratetive Learning ( IAAL) Practioners - Üye - -